Branchevereniging voor gerenommeerde Isolatiebedrijven.

mobile menu

Keurmerk voor de beste isolatie

Verlaag uw energiekosten, verhoog uw wooncomfort

Bespaar op uw energiekosten door uw huis beter te isoleren. Door een goede isolatie dalen niet alleen uw vaste lasten, maar woont u comfortabeler en zorgt u voor minder CO2-uitstoot. Zo bent u niet alleen goed voor uw portemonnee en uw woongenot, maar ook voor het milieu.

Woningisolatie is een slimme investering

Woningisolatie is een rendabele en verstandige investering. Een goed geïsoleerd huis bespaart u al snel honderden euro’s per jaar! Pak het meteen goed aan en werk samen met gerenommeerde bedrijven. Met het keurmerk Isolatiewaarborg bent u gegarandeerd van de beste isolatie van uw woning. De aangesloten bedrijven rekenen graag voor u uit wat u kan besparen en geven u een offerte op maat.

Verzekerd van kwaliteit

Het goed isoleren van een nieuwe woning of het na-isoleren van een bestaande woning is vakwerk. Isolatiewaarborg is een keurmerk voor vakwerk. Alleen specialisten zijn aangesloten bij Stichting Isolatiewaarborg; gerenommeerde bedrijven en vakmensen die al tientallen jaren aan talloze isolatieprojecten hebben gewerkt. Met deze waarborg bent u verzekerd van kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw woning wordt voorzien van de beste isolatie. Vakmensen zorgen voor de juiste aanpak zodat u energie kan besparen.

Laat specialisten u helpen

Het besparen van energie is makkelijk als u weet waar u op moet letten. Daar helpen specialisten u graag bij. Stichting Isolatiewaarborg werkt continu aan verbeteringen van het vak na-isolatie zodat wij u de beste kwaliteit van materialen en diensten kunnen bieden.

Dit doen wij door;

  • de promotie van (na)isoleren in het algemeen
  • het geven van voorlichting over (na)isolatie
  • het bevorderen van de kennis van (na)isolatie
  • het ontwikkelen van een vakopleiding tot erkend isoleerder en verkoper van isolatie maatregelen.
Leer de leden kennen

loading

Geen zoekresultaten