Branchevereniging voor gerenommeerde Isolatiebedrijven.

mobile menu

Bedrijven met Isolatiewaarborg

pluimpand

Pluimers Isolatie

Oplossingen voor elke isolatiebehoefte

Verhoog uw woon- en werkcomfort en verlaag de energierekening. Met speciaal geselecteerde isolatiematerialen, die voldoen aan de juiste technische eisen, kan Pluimers Isolatie elke constructie isoleren. Gaat het om een huis, gebouw, stadion, stal, opslagtank, schip of vloer, spouw, gevel of dak, Pluimers zorgt voor een goede isolatie. Onder het motto ‘de heren die beter isoleren” isoleren wij elke constructie. Wij blijven ons vernieuwen en verbeteren om u te kunnen voorzien in elke isolatiebehoefte.

De mobiele eenheid van Pluimers Isolatie

Wij bieden u optimale bewapening tegen energieverlies en een maximale verzekering van een economisch resultaat dankzij ons hypermoderne wagenpark. Elke truck beschikt over een eigen stroom- en luchtvoorziening en is volledig self-supporting. Met deze mobiele eenheid kunnen wij u hoogstaand vakwerk bieden.

Constante ontwikkeling nieuwe technieken

De ontwikkelingen staan bij Pluimers Isolatie niet stil, integendeel. Bestaande isolatietechnieken worden steeds verder verfijnd en verbeterd, nieuwe technieken worden ontwikkeld. Dat gebeurt overigens in nauwe samenwerking met TNO, het Bouwcentrum en IKOB-BKB (Instituut voor Keuring en Onderzoek van Bouwmaterialen - BV Kwaliteitsverklaringen Bouw). Zo bent u gegarandeerd van de nieuwste technieken en meest moderne isolatiemogelijkheden.

Marktleider op het gebied van isolatie

Pluimers Isolatie is een grote speler op de markt van isolatie en inmiddels Europees marktleider. Dat betekent voor u dat u de juiste kennis en moderne technieken in huis haalt.

Compacte en flexibele organisatie

Onze organisatie is compact en flexibel. Voordeel voor u is dat een afspraak makkelijk is gemaakt en de kwaliteit op afstand goed bewaakt wordt. Snelle levertijden zijn gegarandeerd en dankzij een revolutionair offertesysteem kunnen wij u een offerte op maat bieden.

Bezoek website

Pluimers Isolatie
Wattstraat 11
7461 AB Rijssen
0548 - 516 225
info@pluimers.nl
http://www.pluimers.nl

loading

Geen zoekresultaten