Branchevereniging voor gerenommeerde Isolatiebedrijven.

mobile menu

Bedrijven met Isolatiewaarborg

pand

Koston Nederland

Bespaar op uw energiekosten

Bespaar tot wel €800 per jaar aan energiekosten met de isolatietechnieken van Koston. De innovatieve isolatietechnieken van Koston zijn niet alleen goed voor uw portemonnee maar dragen ook bij aan een beter milieu.

Innovatieve technieken van isolatie

U bent bij Koston in goede handen en verzekerd van een vakkundige aanpak en de meest innovatieve technieken voor isolatie. Door research onderscheiden wij ons van andere isolatiebedrijven. Wij hebben unieke kennis in energiebesparing en vochtonderzoek. Door deze research hebben wij ons constant verbeterd en zijn wij de specialist in isolatietechnieken- en materialen. Wij hebben aan de wieg gestaan van de na-isolatie van woningen. Daardoor hebben wij alle problemen langs zien komen en ook weten op te lossen.

Uw wooncomfort in een halve dag verbetert

Koston is deskundig op het gebied van isolatie, vochthuishouding en energiebesparing in het algemeen. Wanneer deze punten goed op orde zijn, kan u optimaal genieten van uw huis. Uw wooncomfort stijgt daardoor aanzienlijk.

Uw woning kan al in een halve dag beter geïsoleerd worden! Maak een afspraak met één van onze specialisten en wij zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje. Uiteraard is deze afspraak kosteloos en verblijvend.

Sinds 1902 verstand van isoleren

Koston is een bedrijf met een verhaal. Ons bedrijf bestaat al sinds 1902 en heeft een rijk historisch (isolatie)verleden. Wij kennen ons vakgebied als geen ander en kunnen u daarom goed adviseren. Sinds 1974 zijn wij actief met muurisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Deze producten worden voortdurend verbeterd, waardoor deze voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Bezoek website

Koston Nederland
Neonweg 151
1362 AG Almere
036 - 53 87 550
info@koston.nl
http://www.koston.nl

loading

Geen zoekresultaten